Ranking chwilówek


Po raz pierwszy starasz się o chwilówkę?

Porównywarka analizuje oferty kilkunastu firm, ze szczególnym uwzględnieniem oferty skierowanej dla pożyczkobiorców, którzy po raz pierwszy aplikują w danej firmie.

Porównaj chwilówki

Podaj kwotę: Podaj liczbę dni:

Dodaj swoją opinie o LendON

       Profil firmy        Link do wniosku

Opinie o LendON

Liczba opinii dla LendON wynosi - 12.
Ocena pożyczkobiorców - 4.27 / 5.
Liczba oddanych głosów - 11.

napisał dnia 2014-05-19 16:28:47 opinie o LendON.
Próbowałem brać pożyczkę w Lendon, ale oni mają jakieś kosmiczne wymagania. Z tego co wiem to nie figurują w rejestrach dłużników, mam dochód, ale oni wymagają fury dokumentów - wyciągów z konta , rachunków, umów o prace itp.
Przyznana ocena: 1/5
napisał dnia 2014-07-11 15:53:01 opinie o LendON.
Świetna chwilówka i do tego za darmo. Jeśli wyczerpało się możliwości na darmową chwilówkę w innych firmach, to Lendon w czas przychodzi ze swoją promocją. Procedura podobna jak w innych firmach, pieniądze pojawiły się na koncie po godzinie. Polecam!!!
Przyznana ocena: 5/5
napisał dnia 2014-12-20 19:09:39 opinie o LendON.
Ja dostałem bez problemu pożyczkę. Jestem zadowolony z obsługi i z tego jaka jest umowa.
Przyznana ocena: 5/5
napisał dnia 2015-01-30 10:43:48 opinie o LendON.
Wszystko w jak najlepszym porządku - jasne, przejrzyste zasady pożyczki, wszystko załatwia się zdalnie.
Przyznana ocena: 5/5
napisał dnia 2015-03-29 11:45:25 opinie o LendON.
Mnie przyznali bez problemu pożyczkę. Mam 24 lata i od niedawna prace, więc nie wydaje mi się żeby były to kosmiczne wymagania :) dla mnie wszystko jest tam proste i zrozumiałe
Przyznana ocena: 4/5
napisał dnia 2015-04-06 11:58:24 opinie o LendON.
polecam Lendona, porządna firma, dobrze mi się brało u nich pożyczkę - bez ukrytych kosztów, bez problemów. Wszystko jasne i na temat
Przyznana ocena: 4/5
napisał dnia 2015-04-12 12:00:13 opinie o LendON.
ja też nie miałam problemów z uzyskaniem u nich pożyczki, wszystko załatwiałam przez neta, telefon weryfikacyjny był a póżniej pieniażki na koncie były!
Przyznana ocena: 4/5
napisał dnia 2015-05-02 22:27:24 opinie o LendON.
Lednon daje dobre pożyczki, wszystko jest klarowne, nie ma zaskoczenia ze dodatkowe są koszty. Jest ok!
napisał dnia 2016-03-09 09:32:24 opinie o LendON.
Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam.
Przyznana ocena: 5/5
napisał dnia 2016-05-21 21:28:17 opinie o LendON.
nie raz juz uratowali mi życie w kryzysowej sytuacji. ostatnio popsuła się pralka - dzięki nim w kilka chwil dostałem pożyczkę i kupiłem używaną pralkę do domu dużo taniej niz miałbym wziąć ja w sklepie na raty. polecam!
Przyznana ocena: 5/5
napisał dnia 2016-05-30 10:06:28 opinie o LendON.
Warto skorzystać z ich usług - zwłaszcza jak pierwszy raz się bierze pożyczkę, bo jest za 0 zł. Szybko i sprawnie można wszystko załatwić przez internet bez tracenia zbednego czasu
Przyznana ocena: 4/5
napisał dnia 2016-06-29 22:38:08 opinie o LendON.
Polecam, brałam 2 razy w Lendonie i za każdym razem jest bez problemu. no i firma nie naciąga wielkimi odsetkami - także polecam!
Przyznana ocena: 5/5