Ranking chwilówek


Po raz pierwszy starasz się o chwilówkę?

Porównywarka analizuje oferty kilkunastu firm, ze szczególnym uwzględnieniem oferty skierowanej dla pożyczkobiorców, którzy po raz pierwszy aplikują w danej firmie.

Porównaj chwilówki

Podaj kwotę: Podaj liczbę dni:

Dodaj swoją opinie o Vivus

       Profil firmy        Link do wniosku

Opinie o Vivus

Liczba opinii dla Vivus wynosi - 11.
Ocena pożyczkobiorców - 3.82 / 5.
Liczba oddanych głosów - 11.

napisał dnia 2014-05-12 08:14:07 opinie o Vivus.
Dostałam pożyczkę w kilkanaście minut. Bez problemów ale kwota nie była wysoka bo tylko 700 zł i nie byłam w BIKu. Chwilówkę oddałam przed terminem i rzeczywiście była za darmo. Z czystym sumieniem polecam Vivusa.
Przyznana ocena: 4/5
napisał dnia 2014-06-06 13:59:47 opinie o Vivus.
Chyba najlepsza firma z chwilówkami przez internet. Pierwszą pożyczke 1400 zł dostałem bez problemu i za darmo. To pewnie najwyższa chwilówka jaką można dostać gratis. Co tu dużo pisać polecam.
Przyznana ocena: 5/5
napisał dnia 2014-06-06 23:34:59 opinie o Vivus.
Starałem się o chwilówkę w vivus, a tu taka odpowiedz: Odmowa udzielenia pożyczki spowodowana jest negatywną weryfikacja pana danych w rejestrze BIK. :( Jak bym miał czysty BIK to bym poszedł do banku.
Przyznana ocena: 1/5
napisał dnia 2014-06-07 13:04:21 opinie o Vivus.
bardzo dobra i szybka chwilówka
Przyznana ocena: 5/5
napisał dnia 2014-06-08 13:03:26 opinie o Vivus.
Szybko i za darmo nic tylko brać!
Przyznana ocena: 5/5
napisał dnia 2014-06-10 20:50:04 opinie o Vivus.
Pieniążki pojawiły się na koncie po 2 dniach, pewnie dlatego że był to weekend. Ale ostatecznie nie narzekam.
Przyznana ocena: 4/5
napisał dnia 2014-06-12 11:33:39 opinie o Vivus.
Obecnie chyba najlepsza firma z chwilówkami online.
Przyznana ocena: 5/5
napisał dnia 2014-06-14 13:17:57 opinie o Vivus.
Solidna i uczciwa firma. Vivus ma przejrzyste zasady, wiadomo kiedy i ile trzeba oddać, bardzo dobry i profesjonalny kontakt. Jestem stałym klientem Vivusa i z czystym sumieniem polecam tę firmę.
Przyznana ocena: 5/5
napisał dnia 2014-06-20 09:35:48 opinie o Vivus.
Witam. Nie wymagają dochodu, wysoka kwota pożyczki i co ważniejsze jest ona za darmo. Super.
Przyznana ocena: 4/5
napisał dnia 2014-06-30 14:37:11 opinie o Vivus.
Czekałem na przelew z Vivus aż 4 godziny, a nie 15 minut jak obiecywali na stronie.
Przyznana ocena: 3/5
napisał dnia 2014-08-22 23:34:51 opinie o Vivus.
Oferta może i dobra, ale jak pojawią się problemy to nie można się z nimi dogadać. Nie chcą rozłożyć chwilówki na raty, zadłużenie od razu kierują do windykatora Kaczmarski Inkasso.
Przyznana ocena: 1/5