Ranking chwilówek


Po raz pierwszy starasz się o chwilówkę?

Porównywarka analizuje oferty kilkunastu firm, ze szczególnym uwzględnieniem oferty skierowanej dla pożyczkobiorców, którzy po raz pierwszy aplikują w danej firmie.

Porównaj chwilówki

Podaj kwotę: Podaj liczbę dni:

Dodaj swoją opinie o Soho Credit

       Profil firmy        Link do wniosku

Opinie o Soho Credit

Liczba opinii dla Soho Credit wynosi - 8.
Ocena pożyczkobiorców - 3.75 / 5.
Liczba oddanych głosów - 8.

napisał dnia 2014-06-07 23:06:20 opinie o Soho Credit.
Skorzystałam z Soho bo mieli promocję pierwsza chwilówka za darmo. Pieniądze pojawiły się na koncie po kilkudziesięciu minutach.
Przyznana ocena: 4/5
napisał dnia 2014-06-08 08:21:13 opinie o Soho Credit.
Nie polecam Soho!!!! tragiczny kontakt telefoniczny, nie odpowiadają na maile. Olałem ich i po pożyczkę udałem się do Vivusa.
Przyznana ocena: 1/5
napisał dnia 2014-06-09 17:06:45 opinie o Soho Credit.
Dostałem 500 zlotych w kilkanaście minut i to za darmo. Szkoda ze mają tak niski limit dla nowych klinetów.
Przyznana ocena: 5/5
napisał dnia 2014-06-10 08:26:21 opinie o Soho Credit.
Super szybka i bezproblemowa firma, pieniądze na koncie po kilku minutach.
Przyznana ocena: 5/5
napisał dnia 2014-06-12 17:58:32 opinie o Soho Credit.
mi odmówili, ale dostałem gdzie indziej większą chwilówkę. Może to i dobrze.
Przyznana ocena: 2/5
napisał dnia 2014-06-14 22:02:53 opinie o Soho Credit.
mi przysłali pieniądze szybko i bez żadnych problemów
Przyznana ocena: 5/5
napisał dnia 2014-06-29 23:53:00 opinie o Soho Credit.
W soho dostałem tyle ile chciałem czyli 500 zł. Ale można przyczepić się do obslugi telefonicznej, czekałem chyba pół dnia aż do mnie zadzwonią.
Przyznana ocena: 4/5
napisał dnia 2014-08-06 10:56:37 opinie o Soho Credit.
Chyba najlepsze firma chwilówkowa. Szybka procedura i dobry kontakt. Poleca.
Przyznana ocena: 4/5